Neas

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Nea - 27 januari 2011 22:43

Resan hit till Sverige:

        

Begravningen:

        

Kyrkogården:

        

Hemma hos mormor och morfar:

        

Av Nea - 27 januari 2011 19:19

Kära vänner, nu är jag i Sverige med mamma! Resan gick precis som och planerat förutom att istället för att åka buss till flygplatsen fick vi skjuts av Therese och Tova. Flyget gick 19.20 och tog ungefär 3 timmar och 45 minuter. Läste "Breaking Dawn" på planet. När vi landade var klockan runt elva och då köpte vi biljetter till bussen till Norrköping. Vi skulle åka med en buss till Norrköping, en till Jönköping och sist men inte minst till Göteborg. Det var så typiskt att man var tvungen att byta för precis när man hade somnat, blivit varm eller liknande! Jag sov rätt mycket (tror jag) men mamma sa att hon knappt hade sovit någonting.

När vi äntligen var framme på Nils Erikssons centralen fick vi vänta en halvtimme innan morfar kom och hämtade oss. Han fick en stor kram av mig! Hemma hos mormor och morfar var det tyst och mörkt så jag och mamma gick och la oss en stund, klockan var ju bara 7 på morgonen.

Mamma väckte mig igen klockan 10.30 och sa att jag måste gå upp pch göra mig iordning för gamlafarmor Lillys begravning. Dn började klockan 12 så jag tog på mig och åt en macka med svensk ost! :D Kelade och lekte lite med Pelle också, det var så roligt att träffa honom igen. Saknar den lille knäppisen

Begravningen var riktigt fin. Vi samlades alla först i kyrkan och sjöng psalmer och fick höra på prästen. Min morbror Robert och hans fru Marie sjöng en låt till gamlafarmor. Det var så fint, jag fick faktiskt gåshud det första sekunderna.

När begravningstjänsten var klar gick vi till ett samlingsrum och åt mackor och tårta. Tårtan var supergod! Det var typ gräddtårta med hallon i sån där gele. Jag "lekte" med Mollie och Nils-Gunnar för det mesta. Det är så roligt att höra Mollie säga "vi är kompisar" till mig, hon är så gullig!

Efter begravningen åkte vi till gamlafarmors grav och la dit alla de fina blommorna hon hade fått. De låt så fint rumt hennes grav. Vi åkte hem och nu sitter jag här och bloggar!   Är jättehungrig men mormor har nog maten klar snart, det blir spätta med potatis tror jag.

Hoppas att ni alla har haft en härlig dag och jag ska försöka blogga imorgon med, ska hem till Ronert, Marie och Nils-Gunnar på tacos imorgon kväll så vi får se hur sent det blir!

Bild från i julas, uppe på landet.

  


/ Nea

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen!
I min blogg kan du läsa om min vardag, musik, mode, bilder & annat skoj.
Enjoy! :)

Kontakt: linneasblogg@yahoo.se!

Sök i bloggen

My latest cover!

Translate into your language!

Fråga mig

42 besvarade frågor

My iPod

Omröstning

Vem av de här artisterna är din favorit?
 Lady Gaga
 Rihanna
 Ke$ha
 Owl City
 Bruno Mars
 Miley Cyrus
 Katy Perry
 Britney Spears

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards